Yksityinen kielitoimisto


Tervetuloa kielitoimistoon
 
Olen Riitta Suominen Tampereelta, Suomen viihtyisimmästä kaupungista. Olen taustaltani suomen kielen maisteri ja pyöritän viestintäpalveluihin erikoistunutta kielitoimistoa Technopoliksessa.

Kielitoimiston erityisalaa ovat verkkotoiminta, yhteisöviestintä, yleistajuistaminen, kirjoittamisen opetus, kielenhuolto ja materiaalintuotanto, joihin liittyvää koulutusta olemme toteuttaneet pitkään FCG Oy:ssä, Hallinnon kehittämiskeskus HAUSissa. Muita yhteistyökumppaneita ovat olleet muun muassa Amiedu, Amicom Oy, Espoon kaupunki, Hämeen kesäyliopisto, Jyväskylän kaupunki, Koulutus- ja kehittämiskeskus Palmenia, Kuntakamari, Kuntaliitto, Länsi-Pirkanmaan koulutuskuntayhtymä, Oulun kaupunki, Pirkanmaan sairaanhoitopiiri, Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto, ProCom ry, Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä, sisäministeriö, Tampereen eOppimisen klusteri, Tampereen kaupunki, Tampereen yliopisto, Turun TOP-keskus, Turun yliopisto, verohallinto ja useat kaupunginkirjastot. Asiakkaina on asiantuntijoita, opettajia, koulutussuunnittelijoita, tiedottajia ja tekstintuottajia yliopistosta, liitoista, yrityksistä ja julkisen alan yhteisöistä.

Viestinnän koulutus- ja konsultointipalveluja on saatavilla suomeksi ja englanniksi verkkokirjoittamisesta, -oppimisesta, yritysviestinnästä, kielenhuollosta, kokous- ja neuvottelutaidosta, koulutuksesta ja esiintymisestä. Koulutuksiin sisältyy oppimateriaali, 1–3 kouluttajan lähiopetus, ennakko- ja etätehtävät, etätyöskentelyn ohjaus, palaute ja verkkotyöskentely. Koulutus sovitetaan kohderyhmälle ennakkoselvityksen avulla. Pyydä tarjous.

Jos haluat yhteisösi materiaalien kertovan laadusta ja asiantuntemuksesta, tilaa kielitoimistolta toimitustyö, yleistajuistaminen, stilisointi, kielenkorjaus tai luettavuuden arviointi. Palveluun luottavat muun muassa Otava ja Bonnier.

Laadukkaat käännökset saat nopeasti ja luotettavasti seuraavista kielistä: suomi–englanti–suomi, suomi–saksa–suomi, suomi–ruotsi–suomi, suomi–ranska–suomi, suomi–italia–suomi, suomi–espanja–suomi ja suomi–venäjä–suomi. Kaikkiin käännöksiin sisältyy alkukielisen kääntäjän oikoluku.

Tule seuraamaan viestinnän vinkkejä Twitteriin ja Facebookiin.

 
Ystävällisin terveisin
 

Riitta Suominen
viestinnän ja verkko-oppimisen asiantuntija, FM

Verkkotyöskentelyä Palmeniassa
        
Linked In
 
Twitter
 
Verkkotyöskentelyä Palmeniassa
Negotiating in English
Sanna rakentaa oppimisaihiota
Break Trough -koulutus
Verkkoviestintää kehittämässä
Tapio Parkkisen kanssa Hausissa
Kouluttajakoulutusta
Hermia ulkoa
Kuntakoulutuksen tilaisuus Tampereella
 
Etusivu | Kielitoimisto | Superhyvä | Oppimateriaali | Verkkomateriaalit | Näytteet | Kuumat linkit | Verkkoyhteisöt | Kirjailijavieras