Osaatte englantia – tarvitaanko lisää varmuutta?

Riitta Suominen ©   
 
   

 
Kaikissa työtehtävissä tarvitaan nykyisin englantia. On osattava myydä, ostaa, opastaa, keskustella ja kirjoittaa englanniksi. Haluaisitko tuntea olosi varmemmaksi englanninkielisissä viestintätilanteissa? Jos vastaus on kyllä, ilmoittaudu Yksityisen kielitoimiston verkkokurssille puhelimitse 040 5702901 tai sähköpostitse info(at)yksityinenkielitoimisto.net.

Business to Business – työelämän kirjallista ja suullista viestintää

Liike-elämän käytännön viestintää englanniksi harjoitellaan Business to Business -kurssilla, joka keskittyy erityisesti parantamaan sähköpostien ja muun kirjallisen viestinnän laatua. Ohjelmassa on muun muassa sähköpostiviestintää, mikrobloggausta, business-blogin suunnittelua ja myös perinteisempää kirjeviestintää – PowerPoint-esityksiäkään unohtamatta. Kurssi alkaa maanantaina 1.2.2010 ja kestää kuusi viikkoa. Opintokokonaisuuteen sisältyy kaksi vapaaehtoista lähitapaamista.


 

Here to Serve – joustavaa palvelua tarjolla

Palvelualan englannin kurssi Here to Serve sisältää verkko-opetusta ja pienryhmäkeskustelua verkossa tai kasvokkain. Kurssi sopii hyvin työn oheen, sillä keskusteluryhmät kokoontuvat joustavasti ja verkko-opinnot voi suorittaa itselle parhaiten sopivana aikana. Kurssilla opiskellaan asiakaspalvelua englannin kielellä alkaen kohteliaista tervehdyksistä, puhelinfraaseista, sähköpostiviestinnästä aina ongelmatilanteiden hoitamiseen asti. Kurssi alkaa maanantaina 18.1.2010. Opintokokonaisuus kestää kuusiviikkoa, ja siihen sisältyy verkko-opiskelun lisäksi kaksi vapaaehtoista lähitapaamista.

Viestintävarmuus lisää palvelun laatua

Intensiiviopetus pienissä ryhmissä takaa jokaiselle osallistujalle mahdollisimman suuren hyödyn. Kurssien tavoitteena on antaa osallistujille uutta varmuutta englanninkielisissä asiakastilanteissa sekä liike- ja työelämässä selviytymiseen. Kurssit toteutetaan kahden kuukauden aikana, ja niihin sisältyy 6–7 verkko-osiota sekä 4 valinnaista lähiopetustuntia. Opetus kohdennetaan juuri niihin kysymyksiin, joita työssäsi tarvitset ja jotka sinulle aiheuttavat pulmia.

Kurssin jälkeen kielimatka Maltalle

Kurssien jälkeen osallistujilla on mahdollisuus ottaa osaa hauskalle ja hyödylliselle kielimatkalle Maltan kauniissa Välimeren maisemissa. Viikon mittaisella intensiivikurssilla syvennetään jo opittua ja testaollaan kielitaitoa englanninkielisten natiivipuhujien kanssa. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Inlangua Malta -kielikoulun kanssa.


09102009731
09102009731 09102009732 04102009712
09102009725 09102009734 09102009723
Inlingua logo
 
 
 
 


 
Etusivu | Kielitoimisto | Superhyvä | Oppimateriaali | Verkkomateriaalit | Näytteet | Kuumat linkit | Verkkoyhteisöt | Sana viikonvaihteeksi | Tekijänoikeudet | Kirjailijavieras